Wyprawka dla urodzonych 11 listopada 2018 roku!

Do Rodziców spodziewających się narodzin swoich pociech!

Fundacja PZU, w związku ze 100-leciem odzyskania niepodległości przez Polskę, ufundowała wyprawki wszystkim dzieciom, które urodzą się w dniu 11 listopada 2018 roku.

Serdecznie zapraszamy do udziału w naszej akcji, która ma przypominać w przyszłości fakt przyjścia na świat w 100-lecie Niepodległości.

Rodziców zainteresowanych akcją zapraszamy do wysłania zgłoszenia na adres e-mail Fundacji PZU urodzeniwstulecie@pzu.pl z załączonym potwierdzeniem daty urodzenia dziecka (skan aktu urodzenia). Na zgłoszenia czekamy do 25 listopada 2018 roku (decyduje data wpływu). Paczki będą wysyłane na podany przez Rodziców adres korespondencyjny.

Zarząd Fundacji PZU

Szanowni Państwo,
W związku z rozpoczęciem stosowania w dniu 25 maja 2018 r. przepisów ogólnego rozporządzenia w sprawie przetwarzania danych osobowych (RODO) zmianie uległa Polityka prywatności. Aby przekazać kluczowe informacje o tym jak chronimy i przetwarzamy Pani/Pana dane osobowe, w tym m.in. w jakich celach oraz jakie przysługują Pani/Panu w związku z tym prawa, Politykę prywatności w nowym brzmieniu dołączyliśmy do niniejszej wiadomości. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi dokumentami: